Jobblotsen
Kollegor i trappa

Vi finns här för dig

Jobblotsen är en arbetsförmedling som tror på människors idéer, drömmar och lika värde!

Erfarenhet. Vi har 10 års erfarenhet av att hjälpa människor ut på arbetsmarknaden i alla branscher. Våra insatser leder till jobb, vidare utbildning eller eget företagande. Jobblotsen är en privat arbetsförmedling som arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen, Nacka kommun och Sollentuna kommun.

Kontakter. Vi har goda kontakter med flera arbetsgivare som kontinuerligt rekryterar genom oss. Andra samarbetspartners är utbildningsanordnare, socialtjänst och primärvård. Vårt huvudkontor är beläget i Nacka kommun och vi har även ett kontor i Sollentuna centrum.

Kostnadsfri arbetsförmedling. Jobblotsen är en privat arbetsförmedling som arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen, Nacka kommun och Sollentuna kommun. Våra tjänster är kostnadsfria för såväl deltagare som för arbetsgivare.

Nya lösningar ger win-win. Tillsammans med våra deltagare och samarbetande arbetsgivare hittar vi innovativa lösningar som leder till win-win (fler i jobb och ökad tillväxt) för bägge parter.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om oss, eller är du i behov av att anställa? Kontakta oss gärna via formuläret nedan.

Hedil jobbar som jobbcoach och coachar deltagare mot jobb eller studier, tillsammans med Hedil kan du förbättra dina jobbsökande och göra en plan som kan hjälpa dig att nå dina mål. Hon har jobbat länge med människor från olika bakgrund som står långt från arbetsmarknaden. Om du vill utveckla dig på svenska och delta i workshops, språkcafé eller jobbsökningsaktiviteter så tveka inte att ta kontakt med Hedil.

070-551 40 51
Hedil.haider@jobblotsen.se

Hilde har lång erfarenhet och arbetar som jobbcoach med ett personligt engagemang för att hitta lösningar tillsammans med jobbsökande. Kontakta gärna Hilde eller nån av oss andra på Jobblotsen om du vill veta mer.

hilde.schjolberg@jobblotsen.se  

Rania har en bakgrund i kommunikations – och servicebranschen så hon vet vikten i god dialog. Personliga möte där deltagarna får ta plats är hennes driv. Genom ett inkluderande arbetssätt vill Rania alltid coacha och motivera till förhoppningsvis ett framtida drömjobb, men även till nya insikter och möjligheter. Tveka inte att ta kontakt med Rania, om inte det leder till coachning leder det i alla fall till ett gott skratt med nya synsätt.

rania.altoun@jobblotsen.se

Sune

Om du vill förbättra din svenska så hjälper Sune till. Han är erfaren SFI-lärare och arbetar med texter, grammatik och uttal.