Jobblotsen_kontor

Vi finns här för dig

Jobblotsen är en arbetsförmedling som tror på människors idéer, drömmar och lika värde.

Erfarenhet. Vi har över 14 års erfarenhet av att hjälpa människor ut på arbetsmarknaden i alla branscher. Våra insatser leder till jobb, vidare utbildning eller eget företagande. Jobblotsen är en privat arbetsförmedling som arbetar direkt med arbetssökande kunder samt på uppdrag av Arbetsförmedlingen och Nackakommun. 

Kontakter. Vi har goda kontakter med flera arbetsgivare som kontinuerligt rekryterar genom oss. Andra samarbetspartners är utbildningsanordnare, socialtjänst och primärvård. Vårt huvudkontor är beläget i Paralife lokaler intill Nacka Forum. Vi har även kontor i Sollentuna och Östersund.

Nya lösningar ger win-win. Tillsammans med våra deltagare och samarbetande arbetsgivare hittar vi innovativa lösningar som leder till win-win (fler i jobb och ökad tillväxt) för alla parter.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss, eller är du i behov av att anställa? Hör av dig!

Några av oss som du kan möta på Jobblotsen:

Rania har en bakgrund i kommunikations – och servicebranschen så hon vet vikten i god dialog.

Hon har utbildning inom Media & Kommunikationsvetenskap inriktning PR samt Religion i Fred och Konflikt och har läst kurser inom Konflikt & Krig i Mellanöstern. Rania har erfarenhet av eget företagande och föreningsliv.

Genom ett inkluderande arbetssätt vill Rania alltid coacha och motivera till förhoppningsvis ett framtida drömjobb, men även till nya insikter och möjligheter. Tveka inte att ta kontakt med Rania, om inte det leder till coachning leder det i alla fall till ett gott skratt med nya synsätt.

rania.altoun@jobblotsen.se

Om du vill förbättra din svenska så hjälper Sune till. Han är erfaren SFI-lärare och arbetar med texter, grammatik och uttal. 

Göran Lind har lång arbetslivserfarenhet från personalhantering och har även arbetat med personalförmedling på bemanningsföretag i Jämtland. Är i grunden utbildad ekonom och har bra kontaktnät bland arbetsgivare i Östersund.

goran.lind@jobblotsen.se

Madelein har hand om marknadsföring och kommunikation. 

madelein.andersson@jobblotsen.se