Vill du anlita en handläggare privat?

Har du inte rätt till hjälp via Arbetsförmedlingen eller kommunen i något av deras program men ändå vill ta hjälp av en egen jobbcoach/handläggare? Boka hos oss direkt.
Vi har en enkel prisbild och du kommer få en tydlig offert innan vi kör igång. Det är du som bestämmer vad du vill ha hjälp med och hur mycket tid du behöver.

Vad skulle du vilja ändra på?

– Byta jobb, vad finns för passande alternativ?
– Utbilda dig till något nytt eller vidareutveckla dig?
– Stressa mindre och få bättre balans?
– Må bättre och hitta mer rätt i livet?
– Få fart på karriären?
– Se över CV och träna intervjuteknik?
– något annat jobbrelaterat?

Söker du efter förändring?

Ibland hamnar man i ett läge där det är svårt att veta hur man ska göra för att komma vidare. Har det gått långt kan både självförtroende och kreativitet vara i botten och då kan det vara bra att ta hjälp av en expert.

Det finns inte en färdig snitslar bana för alla utan det gäller att hitta vad som passar just för dig. Därför erbjuder vi privat handläggare där du själv är med och bestämmer vad du vill ha hjälp med och hur mycket tid du behöver. Vi finns här för dig.

Tag hjälp av en erfaren Jobbcoach

För att komma igång rätt så har vi ett första uppstartsmöte tillsammans. Du är välkommen till något av våra kontor eller så bokar vi en konstnadsfri konsultation på 30 min. Då kartlägger vi dina behov och önskemål och erbjuder dig en plan.

Därefter kostar ett möte 400 kr (inkl moms) och varar i 45 minuter. Varje möte planeras av din handläggare och avslutas med en kort utvärdering så du är trygg med att du får den hjälp du önskar. Du betalar direkt vid mötet.

Läs gärna om våra erfarna handläggare och kontakta oss idag för att få veta mer.