Människor som söker jobb och texten Tillsammans skapar vi vägar till arbete

Vill du bli  underleverantör till Jobblotsen Sverige AB?

Söker du en möjlighet att vara en del av något stort och meningsfullt? Är du en driven och ansvarstagande entreprenör med en passion för att göra skillnad på arbetsmarknaden? Då är detta din chans att bli en värdefull underleverantör till Jobblotsen Sverige AB!

Vi på Jobblotsen tror på att varje individ har potentialen att lyckas och göra positiva avtryck på arbetslivet. Med över 14 års erfarenhet av att hjälpa människor att integreras på den svenska arbetsmarknaden, har vi byggt upp en stark grund för att skapa framgångsrika matchningar mellan företag och kompetenta individer.

Vårt engagemang sträcker sig bortom traditionella gränser, och nu är det dags att utöka vår påverkan. Vi har etablerade avtal med Arbetsförmedlingen och flera kommuner, där vi levererar skräddarsydda matchningstjänster. Nu söker vi dig – den innovativa och resultatinriktade entreprenören – som vill vara en del av vår framgångsresa och bidra till att utveckla Jobblotsen på fler platser i Sverige.

Som underleverantör till Jobblotsen kommer du att ha en nyckelroll i att skapa bästa möjliga förutsättningar för företag att hitta den kompetens de söker, samtidigt som du hjälper våra individer att matcha sina färdigheter med de rätta arbetsmöjligheterna.

Om du känner att detta är i linje med din entreprenörsanda och du vill vara med och forma framtidens arbetsmarknad, så är det dags att agera. Skicka in din intresseanmälan till oss, och låt oss tillsammans fortsätta att göra skillnad.

Ser fram emot att höra från dig!


Du är:
Egen företagare eller med planer på att bli. Erfarenhet av att jobbcoachning och drivs att att få hjälpa till och skapa förändring

Du får:
Del i ett större sammanhang med erfarna kollegor, kontaktnät och stöttning i att komma igång. Beroende på din situation idag så vill vi hitta en arbetsform för dig där du driver en egen verksamhet som underleverantör till Jobblotsen Sverige AB