Jobblotsen

Ny spännande satsning i Nacka Värmdö

Siggesta Gård och Jobblotsen samarbetar

Nu i Corona-tider är det svårt för många arbetssökande att komma vidare. Därför har vi öppnat upp ett lokalt samarbete med Siggesta Gård som har erfarenhet och möjlighet att ta emot och handleda arbetssökande på egna villkor. Tillsammans har vi hittat en form som vi kallar för Jobbspår. 

På Siggesta Gård finns personer som brinner för att hjälpa till och det finns flera fina solskenshistorier redan kopplat till arbeten som gjorts. Nu vill vi tillsammans hjälpa ännu fler. 

Modellen är enkel 
Jobblotsen har arbetssökande som behöver komma ut i arbetslivet och träna för att bli arbetsredo och Siggesta Gård har möjligheter. Genom att tillsammans erbjuda praktik och handledning som leder till erfarenhet och kunskap inom vissa valda yrken (Trädgårds-, Fastighetsskötsel, Vaktmästeri och House keeping) samtidigt som man kan träna på språk på SFI eller anpassa efter andra egna behov som finns. 

Det ger möjlighet att förbättra cv, komma vidare med en anställning och framför att ge hopp och självförtroende. Allt detta i en fantastisk miljö med engagerade människor.

Vill du veta mer? Är du eller någon du känner intresserad av att komma till Siggesta Gård och prova på våra jobbspår? Eller är du företagare och önskar sätta upp en liknande verksamhet med oss? Hör av dig!

öppen_spis_siggesta_gard