Kundval rusta och matcha

Rusta och Matcha
– hjälper dig ut i arbetslivet.

Kundval Rusta och Matcha (KROM) är för dig som kan jobba men behöver hjälp och stöd med att söka jobb eller hitta en utbildning. Vi på Jobblotsen erbjuder dig erfarna handledare som utefter dina behov rustar dig inför ditt kommande yrkesliv.

Du får kontakt med ett brett kontaktnätverk som ger dig möjlighet att matchas emot företag och arbetsgivare. Hos oss får du en egen coach och ett individuellt anpassad plan som hjälper dig att snabbare hitta ett jobb eller studier som passar just dig.

Jobblotsen erbjuder en hållbar och långsiktig matchning för arbete eller studier och vi tror på ett tätt samarbete mellan företag myndigheter och individer. Vår personal har mångårig erfarenhet från arbetsmarknadspolitiska insatser som coachning, rekrytering, bemanning och matchning. Vi har ett brett kontaktnät med företag och myndigheter och vi jobbar för att alla har rätt till en meningsfull sysselsättning.

Hos oss får du hjälp med att:

  • Hitta och söka jobb som passar dig
  • Gå på rekryteringsträffar
  • Skapa professionella ansökningshandlingar (CV och personliga brev)
  • Kontakter med arbetsgivarestudie- och yrkesvägledning
  • Workshops och inspiration

 

Vår metod i 4 steg:

1. Kartläggning

Vi börjar med att titta på din nuvarande kompetens, dina kunskaper och erfarenheter. Därefter sätter vi upp mål att nå samt en plan och strategier för att uppnå dessa.

2. Coachning

Du får en personlig kontaktperson som ger dig individuell coachning och möjlighet att delta i olika aktiviteter, föreläsningar och jobbsupport.

3. Matchning

Våra specialister på jobbmatchning matchar dig med passande arbetsgivare.

4. Anställning

Du har nått målet och fått en anställning alternativt kommit in på en utbildning som passar dig.

Gör så här för att komma igång:

Ta kontakt med Arbetsförmedlingen 
Tala om att du vill börja på Rusta och Matcha. Arbetsförmedlingen tar beslut om du har behörighet att börja på Rusta och Matcha.

Du väljer leverantör 
När Arbetsförmedlingen har sagt ja till att du kan börja på Rusta och Matcha får du välja leverantör. På arbetsförmedlingens hemsida kan du välja bland många leverantörer, om du vill välja oss anger du Jobblotsen, 
KA 10073043 (Nacka) 

Nu är du igång!
Du kommer bli kontaktad av oss för ett första möte.