Jobblotsen

Rusta och Matcha
– hjälper dig ut i arbetslivet.

Kundval Rusta och Matcha (KROM) är för dig som kan jobba men behöver hjälp och stöd med att söka jobb eller hitta en utbildning. Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer ifall du kan få Rusta och Matcha och du kan själv välja leverantör. Vi på Jobblotsen erbjuder dig erfarna handledare som utefter dina behov rustar dig inför ditt kommande yrkesliv.

Genom våra coacher kommer du i kontakt med ett brett kontaktnätverk som gör att du får möjligheten att matchas emot företag och arbetsgivare. Hos oss får du en egen coach och ett individuellt anpassad plan som hjälper dig att snabbare hitta ett jobb eller studier som passar just dig.

Jobblotsen erbjuder en hållbar och långsiktig matchning för arbete eller studier och vi tror på ett tätt samarbete mellan företag myndigheter och individer. Vår personal har mångårig erfarenhet från arbetsmarknadspolitiska insatser som coachning, rekrytering, bemanning och matchning. Vi har ett brett kontaktnät med företag och myndigheter och vi jobbar för att alla har rätt till en meningsfull sysselsättning.

Hos oss får du hjälp med att:

  • Hitta och söka jobb som passar dig
  • Gå på rekryteringsträffar
  • Skapa ansökningshandlingar (CV och personliga brev)
  • Kontakter med arbetsgivarestudie- och yrkesvägledning

Gör så här för att komma igång:

Ta kontakt med Arbetsförmedlingen 
Tala om att du vill börja på Rusta och Matcha. Arbetsförmedlingen tar beslut om du har behörighet att börja på Rusta och Matcha.

Du väljer leverantör 
När Arbetsförmedlingen har sagt ja till att du kan börja på Rusta och Matcha får du välja leverantör. Om du vill välja oss anger du Jobblotsen. Ange KA 10070579

Nu är du igång!
Du kommer bli kontaktad av oss för ett första möte.

Vill du ha hjälp? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.