Jobblotsen

Läs mer om vad som händer i veckan 

Aktuellt – Vad görs på Jobblotsen nu?

Varje vecka sker det nya aktiviteter så följ oss gärna så du inte missar något nytt och intressant. Vi anpassar utbudet efter efterfrågan och vi har många fina samarbeten som kan skapa möjligheter för dig som arbetssökande.

Du ser därför alltid veckans aktiviteter här i schemat nedanför. De flera aktiviteter är för närvarande digitala så det går bra att delta från hela landet. 

schema vecka 15

Några stående aktiviteter:

Språkundervisning i olika nivåer med erfarna lärare.
Workshops med olika teman för att stärka jobbsök. 
Dataundervinsning i olika nivåer så du enkelt ska kunna förstå och delta i digitala aktiviteter samt hantera jobbsök digitalt.
Starta eget stöd för att komma igång.
Språkcafé i olika nivåer är tillfälle för dig som vill träna på att prata svenska. 
Drop in är en öppen tid för stöd och frågor. Vi har jobbcoacher på plats som kan hjälpa med CV-skrivning och ansökningar. 
Föreläsningar och events anordnas vanligtvis regelbundet men är för närvarande inställt på grund av Covid-19. Återkommer med aktuell information så snart det blir aktuellt igen.

Komma vidare med att söka jobb:

  • Presentera dig för arbetsgivare med anställningsbehov
  • Hitta & söka jobb
  • Uppföljning av sökta jobb
  • Praktikplatser
  • Språkundervisningar
  • Kortare utbildningar
  • Dolda jobbsök
  • Hjälp med samhällsinformation
  • Grupparbeten

 

Är du idag arbetslös och vill ha hjälp kan du kontakta arbetsförmedlingen eller kommunen där du bor. De vet om du har rätt till hjälp av jobbcoach och jobbspecialist.

Håll dig uppdaterad!

Utöver individuella möten och coash-tillfällen så erbjuder Jobblotsen undervisning och tillfällen för personlig utveckling. De flesta aktivisterna går bra att delta i digitalt men du är alltid välkommen till ett av våra kontor. Just nu är det bäst att boka tid först så vi kan se till att skapa säkra möten för alla.

Följ oss gärna på vår Facebooksida eller titta här. Vi uppdaterar med aktuellt från Jobblotsen, lediga uppdrag att söka, nya undervisningar, inspiration, samarbeten med aktörer eller bara berätta om hur det ser ut hos oss och vad vi gör på dagarna. Hör gärna av dig om vad du vill se mer av.

Följ oss gärna på Facebook
Vi finns också på LinkedIn

Vill du starta eget?

Varje vecka håller Amir Almaleh en workshop på jobblotsen för arbetslösa kunder som är sugna på att starta eget. De får hjälp med handledning, tips och råd för att komma igång på bästa sätt. 

Med över 20 års erfarenhet i företagsrådgivning, har Amir hjälpt hundratals personer att starta eget företag eller utveckla existerande företag. 

Lång erfarenhet
Amir driver eget inom affärsutveckling och IT sedan flera år samt det senaste åren även en redovisningsbyrå. Med sina kunskaper om entreprenörskap kan han bedöma entreprenörens möjligheter för hans eller hennes företag.

En viktig del inom Jobblotsen är att hitta den väg till jobb som passar just dig och sen hjälpa till med vad du behöver för att nå dina mål. Välkommen att höra av dig om du är intresserad!