Välkommen till Jobblotsen

 

Jobblotsen har nöjda kunder

Jobblotsen fick mycket goda resultat i Nacka kommuns kundundersökning, som är en del av vårt ständiga kvalitetsförbättringsarbete.

Vi är ett litet och personligt företag, med välutbildad och erfaren personal. Vårt unika koncept erbjuder hela den process som du, som kund, behöver för att få en anställning som du kan försörja dig på.

Några behöver utbildning och det kan vi erbjuda. Andra behöver coaching och hjälp med arbetslivskontakter och ytterligare några är redo för att gå direkt till ett arbete.

Här ser du vårt resultat:

 

Välkommen till stöd och matchning hos Jobblotsen!

Coachning– Berätta för oss om dina framtidsplaner/ ditt drömjobb. Vi hjälper dig hitta din personliga väg mot ditt mål. Med ett ”vasst” CV och rätt inställning når du långt!

Tillsammans  samlar vi ihop dina kunskaper, erfarenheter och önskningar, ritar din individuella karta och letar efter den perfekta jobbmatchen.

Läs mera

Vilka är Jobblotsen?

Jobblotsen är ett mångkulturellt företag med lång erfarenhet av att hjälpa människor ut på arbetsmarknadens olika branscher.
Vi samarbetar med Nacka och Värmdö kommuner samt Arbetsförmedlingen.
Vi har goda kontakter med flera arbetsgivare som kontinuerligt rekryterar genom oss.
Att bli utvald ur en stor hög med CV är en utmaning i dagens samhälle, men vi vet hur.
Vi erbjuder Stöd och matchning, Sfi och lärlingsutbildningar
Vår personal är professionell inom sina respektive områden.

Sfi

Välkommen till Jobblotsens Sfi!

Språket är ditt viktigaste verktyg

För att få ett arbete i Sverige behöver du ”verktyg”. Det viktigaste av alla är det svenska språket.

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Att nå dina drömmars mål är ingen ”snabbresa”. Vi visar dig ”verktygen” men Du är den som måste lära dig att använda dem. Det tar både tid och energi men i slutet får du tillbaka allt du har satsat.

När du lärt dig svenska får du flera ”verktyg” av oss som leder dig till ett arbete.

Vi vet att alla lär sig på sitt eget vis.

Det går inte att säga hur lång tid det tar för just dig att lära dig svenska.

Om du har gått i skolan länge i ditt hemland och är van vid att plugga, kanske det går fortare för dig att lära dig svenska än om du inte har gått så länge i skolan.

Kommer du från ett land där man har samma alfabet som vi har i Sverige går det också fortare än om du inte hade det.

Läs mer om vår Sfi.

Jobblotsens Sfi Nacka kommun
Jobblotsens Sfi Värmdö kommun

Vi erbjuder dig som bor i Nacka eller Värmdö undervisning under dagtid i våra fantastiska lokaler, med utsikt över hela Nacka. Du hittar oss i höghuset, Nacka Forum plan 15 .

  • Studieväg 2, B
  • Studieväg 2, C
  • Studieväg 3, C
  • Studieväg 2, D
  • Studieväg 3, D

Våra lärare har mångårig erfarenhet, lärarexamen och lärarlegitimation

Ansök om Sfi Nacka kommun

Nyheter

Jobblotsen har nöjda kunder

Jobblotsen fick mycket goda resultat i Nacka kommuns kundundersökning, som är en del av vårt ständiga kvalitetsförbättringsarbete. Vi är ett litet och personligt företag, med välutbildad och erfaren personal. Vårt unika koncept erbjuder hela den process som du, som kund, behöver för att få en anställning som du kan försörja dig på. Några behöver utbildning …

Jobblotsens kontor i Nacka Forum

Välkomna till vårt kontor! Vårt  kontor hittar du på plan 15 i ”höghuset”,  Forumvägen 14 , Nacka Forum. Det står ”Medlearn” i hissen. Upplev  våra fräscha lokaler, med en fantastisk utsikt över Nacka! Personalen på Jobblotsen

Nedaa – den kreativa kocken

Det riktigt sprakar av energi och positivitet om henne när hon pratar om matlagning. Vi på Jobblotsen är glada för att hon valde vår kockutbildning. Nu vill gärna hon jobba heltid. –       Om du har tur, kan hon bli anställd hos dig! Både Nedaa och hennes man, som är ingenjör, tycker om att laga mat. …